Biogen

HITAN međunarodni APEL: ZAUSTAVITI RAZVOJ 5G TEHNOLOGIJEUN-u, WHO-u, EU-u, Veću Evrope i vladama svih država

 

Mi, dole potpisani naučnici, leakri i organizacije za zaštitu životne sredine iz zemalja, hitno pozivamo na zaustavljanje implementacije bežične tehnologije 5G (pete generacije), uključujući 5G iz svemirskih satelita. 5G će masovno povećati izloženost radio frekvencijskom zračenju (RF), povrh zračenja koje emituju već instalirane 2G, 3G i 4G telekomunikacione mreže. RF zračenje je dokazano štetno za ljude i životnu sredinu.  Uvođenje 5G predstavlja eksperiment na čovečanstvu i životnu sredinu koji se, prema međunarodnom pravu, definiše kao zločin...

 

Ovim tekstom iznad počinje međunarodni APEL svim institucijama u svetu od čijih odluka zavise i naši životi da se podhitno preispita dalji razvoj mobilnih komunikacija i njen uticaj na životu okolinu koji je već do sada na mnogo načina proglašen za veoma štetno. 5G tehnologija donosi još veći štetniji uticaj koji do sada nije viđen.

Zahvaljujući angažovanju udruženja BIOGEN i njegovih najaktivnijih članova na čelu sa gospodinom Milanom Roguljom Međunarodni Apel je predat 15. oktobra državnom sekretaru Ministarstva zapštite životne sredine gospodinu Ivanu Kariću.

Ceo apel možete pročitati ovde:


Zaustavimo 5G na Zemlji i u Svemiru (Srpski)


Stop 5G on Earth and in Space (Engleski)

 


POTPISIVANJE PETCIJE NA ZVANIČNOM SAJTU MEĐUNARODNOG APELA