Biogen

Poziv za drugo testiranje radistezista i bioenergetičara u BION institutu u Ljubljani

Nakon PRVOG upsešno realizovanog testiranja radiestezista koje je izvedeno 02. I 03. marta u prostorijama Instituta BION u Ljubljani, Slovenija, a u suorganizaciji i koordinaciji sa Udruženjem BIOGEN Beograd, i preduzecem BIOGEN PROFESSIONAL doo Novi Beograd INSTITUT BION Ljubljana (EU, R. Slovenija); UDRUŽENJE BIOGEN Beograd i

BIOGEN PROFESSIONAL d.o.o. Beograd (R. Srbija) organizuju:

DRUGO NAUCNO TESTIRANJE SA SERTIFIKACIJOM RADIESTEZISTA SRBIJE I REGIONA I TESTIRANJE BIOENERGETICARA 23., 24. i 25. marta 2018. godine u prostorijama Instituta BION u Ljubljani, Stegne 21.

NAUCNO testiranje, prema svim zahtevima modernih naucnih testiranja i uz poštovanje istih, bice realizovano u Ljubljani u organizaciji:

Udruženja BIOGEN i BIOGEN PROFESSIONAL doo

 

O detaljima možete se informisati na sajtu Udruženja BIOGEN www.biogen.rs ili preko organizatora i lica odgovornog za realizaciju ovih testiranja tradicionalne metode DETEKCIJA ZRACENJA RADIESTEZIJA i energetskih uticaja metodama bioenergetskog uticaja na ljude i njihovo biopolje (direktno i na distancu) - Rogulja Milan na telefone :

+381 11 303 8197 ili +381 60 606 26 36.

Svoje pitanje organizatoru dostavite putem poruke u inbox ovog profila ili na meil : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Prilikom slanja upita, zainteresovani treba da navedu tacno ime i prezime, kontaktni telefon, kao i svoju meil adresu kako bi dobili preliminarni program.

NA PUTU PROFESIONALIZACIJE POSTOJE PREPREKE I IZAZOVI - "KO SME TAJ MOŽE , KO NE ZNA ZA STRAH TAJ IDE NAPRED" Živojin Mišic (1855-1921)

SARADNJA UDRUŽENJA BIOGEN Beograd i  BIOGEN PROFESSIONAL doo Beograd-Novi Beograd sa inventivnim i progresivnim ljudima iz Instituta BION

Ovim testiranjem probijamo granice, do juce, nemoguceg i nerazumljivog, Svešcemo naucnicima na njima razumljiv nivo RADESTEZIJU ZA SVA buduca pokolenja, za sve prethodne i naredne generacije radiestezista. Ponudicemo nauci odgovore i uskladiti metode sa zahtevima savremene nauke; i na dokazivanja uticaja bioenergija na ljudski organizam na putu poboljšanja sveukupnog zdravstvenog stanja i života svakog coveka. RADIESTEZIJA I BIOENERGIJA treba da budu u službi svakog coveka, gradanina Srbije, (išto da ne) Balkana, Evrope i Sveta. Ove metode treba da postanu:

NAUCNO DOKAZIVE I  NAUCNO PRIMENLJIVE

NA ZADATKU I PUTU PROFESIONALIZACIJE METODA ISPUNJAVAMO SVOJE OBAVEZE I  OBECANJA!!!!

DRUGO TESTIRANJE RADIESTEZISTA I BIOENERGETICARA

JAVITE SVIMA KOJI ŽELE DA SE AFIRMACIJA METODA TRADICIONALNE, ALTERNATIVNE, KOMPLEMENTARNE MEDICINE NASTAVI PRAVIM PUTEM - PODRŽANI NAUKOM I ZAHTEVIMA MODERNE NAUCNE MISLI I PRAKSE- IZGRADILI SMO SISTEM VREDNOSTI ZA OCENJIVANJE OSPOSOBLJENOSTI RADIESTEZISTKINJA I RADIESTEZISTA DA SVOJIM PRAKTICNIM ZNANJEM DOPRINESU OCUVANJU ZDRAVLJA COVEKA I NJEGOVE ŽIVOTNE SREDINE.

BROJ PRAKTICARA OGRANICEN:

RADIESTEZISTI : 18 (osamnaest)

BIOENERGETICARI : 3 (tri)