Zenergija

PXD Septasol kapi

Email
PXD SEPTASOL KAPI je sredstvo za dezinfekciju široke primene.

Sa isporukom Brza pošta za 0,00 Din.
Prodajna cena1250 Din.
Opis

PXD SEPTASOL KAPI je sredstvo za dezinfekciju široke primene dobijen iz prirodne sirovine (morska so) . Sadrži aktivnu supstancu sa nascentnim kiseonikom (jaki oksidans) koja deluje mikrobiocidno na gram-pozitivne i gram-negativne bakterije , gljivice , alge, spore i mnoge viruse. Poseduje dobre osobine vlaženja i penetracije što omogućava brzo delovanje , jer prolazeći kroz opnu mikroorganizma efikasno razgrađuje protoplazmu ćelije i enzimatski sistem disanja .

Pogodan je za tretiranje svih vrsta rana , ogrebotina , posekotina, kožnih oboljenja , alergija ,žuljeva , opekotina , sluzokože , zubnog mesa , jer SUZBIJA INFEKCIJU , ZAUSTAVLJA KRVARENJE , POMAŽE ZACELJIVANJU RANA , SANIRA UPALU , UKLANJA BOL ,
NE PEČE I NE NADRAŽUJE , ZAMENJUJE ALKOHOL .

 

- Univerzalno sredstvo za brzu dezinfekciju -
delotvorni biocid dobijen iz prirodne sirovine (morska so)
SASTAV: 30 ml rastvora sadrži:
1 g morske soli
100 mg natrijum oksihlorida
Aktivna supstanca: nascentni kiseonik
Zapremina: 30 ml
Rok trajanja: do datuma na etiketi

 

Kod uboda insekata ose, pčele, komarci, pauci sprečava svrab i bol smanjuje nastali otok. Sanira otvorene rane kao npr. dekubitus i ulcusa crurisa, posledice dijabetesa , povrede , otekline i uganuća, gljivična oboljenja na koži, dermatoze – posebno bubuljice na licu i telu , herpes na ustima , upale zubnog mesa, infekcije usne šupljine kao i neugodan miris koji potiče od hrane, alkoholnih pića ili duvana.

PXD SEPTASOL KAPI imaju izraženo oksidacijsko delovanje, te može da obezboji tkanine tj. treba izbegavati dodir sa obojenim predmetima.

 

Područje primene

Specifična namena

Odnos razređenja Septasola i vode

PRVA POMOĆ

- dezinfekcija rana, ogrebotina ,posekotina
- dezinfekcija mesta ujeda insekata i životinja
- otekline i uganuća
- dezinfekcija manjih opekotina

- nerazređen
- nerazređen
- 1 deo + 1 deo
- 1 deo + 1 deo

OPŠTA HIGIJENA

- dezinfekcija ruku
- dezinfekcija radnih površina i uređaja
- dezinfekcija pribora za jelo
- dezinfekcija usta , grla i zuba
- dezinfekcija i pranje veštačkih zubnih proteza
- dezinfekcija vode za piće
- dezinfekcija voća i povrća

- nerazređen
- 1 deo + 2 dela
- 1 deo + 2 dela
- 1 deo + 2 dela
- 1 deo + 100 delova
- 1 deo + 2000 delova
- 1 deo + 50 delova

DERMATOLOGIJA

- sanacija kožnih oboljenja
- sanacija čireva , žuljeva , herpesa
- sanacija bubuljica na licu i telu

- nerazređen
- 1 deo + 1 deo
- 1 deo + 1 deo

 

NAČIN PRIMENE :

PXD SEPTASOL KAPI se koristi prema tabeli "uputstvo za upotrebu".

Dezinfekcija PXD SEPTASOL KAPIMA obavlja se : tamponiranjem, uranjanjem, ispiranjem i prebrisavanjem u vremenu od 1 minute ili duže .
Za rane i kožne infekcije koriste se dezinfekcijski oblozi od vate ili gaze koji se polažu na obolelo mesto u trajanju od nekoliko minuta , a po potrebi i duže (nekoliko sati).

Kod većih površinskih rana ili opekotina PXD SEPTASOL KAPI se koristi prskajući u obliku aerosola ( sprej ) .Za dugotrajno tretiranje otvorenih rana kao i za kožu koja je osetljiva na „ oksidanse“ PXD SEPTASOL KAPI se koriste razređene u odnosu: 1 deo PXD SEPTASOL KAPI i 2 dela vode . Nakon dezinfekcijskog tretmana PXD SEPTASOL KAPI se ne ispiraju vodom . Može se nesmetano koristiti i u kombinaciji sa drugim proizvodima s tim što se prvo upotrebljavaju PXD SEPTASOL KAPI.

Najbrže delovanje PXD SEPTASOL KAPI postiže se korišćenjem nerazređenog rastvora .

 

Kod detoksikacije organizma naneti na stopala u sloju kao film Septasol gel , preko staviti kesu i zalepiti flasterom , ostaviti tokom noći i ujutru skinuti . Kroz stopala će izaći otrovi i gel će promeniti boju. Skinuti kesu i oprati noge.

Kontraindikacije: nisu poznate;
Način čuvanja: Na tamnom i hladnom mestu
Napomena: delotvornost se smanjuje ukoliko se proizvod izlaže delovanju Sunca kao i u kontaktu s metalima i organskim materijalima .
Rok trajanja: 30 meseci.
Pakovanje: 1 X 30 ml

 

Vaša korpa

 x 

Korpa je trenutno prazna

Info za e-Prodavnicu:

tel: 064 9400 845
 int: +381 64 9400 845
email:
info@zdrava-energija.com

 

Ekstrakt od kombuhePXD EKSTRAKT od kombuhe sadrži L-mlečnu kiselinu, jednu od najjačih antikancerogenih supstanci i glukoronsku kiselinu koja je glavni čistač krvi. Ovu kiselinu, koja se prirodno stvara u jetri, možemo naći jedino u kombuha-tečnosti. Proizvod je bogat vitaminima B1, B2, B6, C i nijacinom. Detaljnije >>>

 

Video: Kako se zaštititi od štetnog zračenja

U emisiji poslušajte iskustvo Ljiljane koja se nekoliko godina bavi merenjem štetnog zračenja, radiestezijom, koja sve više pronalazi svoje mesto u preventivnoj zaštiti od zdravstvenih problema.