Zenergija

PXD Antikancer

Email
Dvostrani medaljon koji pozitivno deluje na: sve ćelije u telu.
KONTAKTIRAJTE NAS ZA AKCIJE, POPUSTE, POKLONE...

Sa isporukom Brza pošta za 0,00 Din.
Prodajna cena10000 Din.
Opis

Dvostrani medaljon koji pozitivno deluje na: sve ćelije u telu i DNK u njima, metabolizam (izmenu materija), krv, hemoglobin, krvne pločice, koštanu srž, kosti, zglobove, hrskavicu, mišiće i tetive, hipofizu, tiroidnu žlezdu, timus i nadbubreže žlezde, te na ženske i muške polne žlezde. Smanjuje mogućnost nastanka oboljenja: disajnog sistema, probavnog trakta, jetre, pankreasa, slezine, bubrega, krvnih sudova i limfnih čvorova, leukemije, benignih i malignih tumora. Pomaže pri klasičnom lečenju karcinoma zračenjem ili hemoterapijom. Sam ne leči već postojeće tumore. Regeneriše sve ćelije u telu, čak i moždane. Smanjuje biološko starenje (jedna godina na devet meseci).
Rok trajanja: neograničen, do fizičkog uništenja.

 

Vaša korpa

 x 

Korpa je trenutno prazna

Info za e-Prodavnicu:

tel: 064 9400 845
 int: +381 64 9400 845
email:
info@zdrava-energija.com

 

Ekstrakt od kombuhePXD EKSTRAKT od kombuhe sadrži L-mlečnu kiselinu, jednu od najjačih antikancerogenih supstanci i glukoronsku kiselinu koja je glavni čistač krvi. Ovu kiselinu, koja se prirodno stvara u jetri, možemo naći jedino u kombuha-tečnosti. Proizvod je bogat vitaminima B1, B2, B6, C i nijacinom. Detaljnije >>>

 

Video: Kako se zaštititi od štetnog zračenja

U emisiji poslušajte iskustvo Ljiljane koja se nekoliko godina bavi merenjem štetnog zračenja, radiestezijom, koja sve više pronalazi svoje mesto u preventivnoj zaštiti od zdravstvenih problema.