Zenergija

O Biogenu

Udruženje Biogen na sajmu zdravlja i turizma u Banja Luci 22-24.09.2016.

Udruženje BIOGEN je od 22.-24-09.2016.god učestvovalo na poziv Turističke organizacije Republčike Srpske, direktorice Nade Jovanović , učestvovalo na Međunarodnom sajmu zdravlja i turizma promovišući svoju delatnost i relizaciju programskih ciljeva u oblasti zaštite građana od nejonizujućeg zračenja i realizaciji procesa integracije metoda tradicionlane medicine sa klasičnom medicinom u okviru svetskog procesa integracija.

Naše učešće na ovom sajmu je bilo veoma zapaženo iako je delimično proteklo pod senkom referendumskih događanja. Svojim jasno postavljenim ciljevima i konkretnim aktivnostima na promovisanju KVANTNIH SOBA koje uz svesrdnu podršku kompanije PXD SISTEM, a nakon analize i potvrđene delotvornosti u oblasti energetskih tretmana metoda tradicionalne medicine od strane instituta BION za PXD BIOTERAPEUT PLOČE, ostvarili smo jasan i značajna cilj kroz uspostavljanje mostova za širenje ovog programa i u Republici Srpskoj.

Ovom prilikom još jednom se zahvaljuejmo organizatoru na toploj dobrodošlici, gostoprimstvu koje je se ne može rečima jednostavno opisati i pruženoj prilici da svim građanima, posetiocima sajma pokažemo i praktično dokažemo da je program ove kompnaije, koja za sada jedina zaslužuje naučnu podršku Stručne komisije Udruženja BIOGEN (na osnovu dostavljenih analiza BION-a na uvid kvaliteta svojih proizvoda) veoma značajna i da pomera granice ka bržem uspostavljanju harmonije u svakodnevni život i efikasnijem rešavanju mnogobrojnih zdravstvenih tegoba, potpuno prirodnim putem i bez eventualnih propratnih nuspojava – neželjenih dejstava.

Slikom želimo da podelimo ushićenje celokupnog tima, koji je još jednom sa uspehom predstavio rad, program i ciljeva udruženja. Tim koji je predstavio BIOGEN predvođen je suosnivačem predsednikom udruženja  Milanom Roguljom, suosnivačem i članom Stručne komisije Dušankom Soldatović, podpredsednicom Podružnice BIOGEN-a za  Južnobački region, sa sedištem u Vrbasu,   Dragicom Radović (čiji je doprinos u organizaciji i realizaciji ove aktivnosti takođe bio nemerljiv), i članovima Udruženja: Nadom Mandić i Olivereom Paunov Rogulja (koje su dale svoj doprinos u radu i promociji metoda tradicionalne medicine, detekcije zdravlja i Kvantne sobe).

Deo naše ekipe, i velika podrška u radu bio je i direktor PXD SISTEM-a Beograd g-din Leontić Dragomir koji je doprineo da se poslovni kontakti, ostvareni preko BIOGEN-a, a u vezi otvaranja KVANTNIH SOBA u republici Srpskoj i ostalom delu Bosne i Hercegovine pokrenu i sa njihovom realizacijom otpočne u narednom postsajamskom periodu.

U toku sajma uspostavljeni su kontakti i otpočeti pregovori o otvaranju kvantnih soba , kako u Republici Srpskoj tako i mnogim turističkim objektima bivših republika SFRJ ( Hrvatska, Slovenija, Crna gora, pa čak i Srbija) koji drže do napretka i emancipacije metoda koje mogu svojim sadržajem poboljšati kvalitet usluga koje prućaju svojim redovnim gostima, čak ih podii na viši nivo jer se uz kvantnu sobu promovisao i kvalitet više. Reč je o zaštiti objekata , poslovnih i smeštajnih kapaciteta, od NEJONIZUZJUĆEG ZRAČENJA , zagađenja koje je i od strane Svetske zdravstvene organizacije i Međunarodne komisije za zaštitu od zračenja prepozano kao rizik po zdravlje svih građana na planeti. Uređajima koji obezbeđuju sigurnu zaštitu od ove vrste zračenje , bez obzira na frekevnciju ( bio da je u pitanju visoka ili niska frekvencija prirodnih – veštačkih izvora, tj.i da su u pitanju poremećena geomagnetna zračenja - GEOPATOGENA ZRAČENJA ili veštački izvori bazne stanice , trafostanice , dalkeovodi električne enrgije i sl.) obezbeđuje sigurnost i time ove objekte, na mapi zdravstvenog turizma, izdvaja kao POTPUNO EKOLOŠKE – ZELENE OBJEKTE. 
 

Vaša korpa

 x 

Korpa je trenutno prazna

Info za e-Prodavnicu:

tel: 064 9400 845
 int: +381 64 9400 845
email:
info@zdrava-energija.com

 

Ekstrakt od kombuhePXD EKSTRAKT od kombuhe sadrži L-mlečnu kiselinu, jednu od najjačih antikancerogenih supstanci i glukoronsku kiselinu koja je glavni čistač krvi. Ovu kiselinu, koja se prirodno stvara u jetri, možemo naći jedino u kombuha-tečnosti. Proizvod je bogat vitaminima B1, B2, B6, C i nijacinom. Detaljnije >>>

 

Video: Kako se zaštititi od štetnog zračenja

U emisiji poslušajte iskustvo Ljiljane koja se nekoliko godina bavi merenjem štetnog zračenja, radiestezijom, koja sve više pronalazi svoje mesto u preventivnoj zaštiti od zdravstvenih problema.