Zenergija

Biogen

Projekat iz oblasti zaštite od nejonizujućeg zračenja

 

Na izložbi otvorenoj u osnovnoj školi Sveti Sava deci je prikazano kroz predavanja slike i panoe koliko je mobilni telefon štetan po njihovo zdravlje, ali i kako ga koristiti umereno i tako sprečiti njegovo štetno dejstvo. Direktor osnovne škole je izrazio svoju zabrinutost u vezi ovog problema i apelovao na roditelje da razmisle pri davanju mogućnosti detetu da ima mobilni telefon i to iz više razloga: štetno delovanje, korišćenje mobilnog tokom nastave ili mogućnost napada na decu u svrhu otimanja uređaja.

Projektom "Elektromagnetno zračenje: Dobar sluga - loš gospodar", u organizaciji udruženja Biogen, pokrenuta je kampanja podizanja svesti ljudi u vezi ovog sve više narastajućeg problema koji kači sve pore društva i preti da postaje ozbiljan ekološki problem.

Nejonizujuće zračenje svrstano je u tumorske rizike kao mogući izazivač te bolesti, a jedan od uređaja koji zrači ovakvo zračenje je mobilni telefon.

Od kada je donet zakon o zaštiti od nejonizujućeg zračenja 2009. godine pokrenuti su i projekti na ovu temu pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine čiji je glavni zadatak edukacija i podizanje svesti kod ljui o ovom problemu. Još jedna kampanja u okviru projekta se odnosi na postavljanje nalepnica "upozorenje o izvoru nejonizujućeg zračenja" na svaki uređaj ili postrojenje koje to zračenje emituje (bazne stanice, kutije mobilnih telefona itd).

pažnja uticaj nejonizujućeg zračenja

 

Vaša korpa

 x 

Korpa je trenutno prazna

Info za e-Prodavnicu:

tel: 064 9400 845
 int: +381 64 9400 845
email:
info@zdrava-energija.com

 

Ekstrakt od kombuhePXD EKSTRAKT od kombuhe sadrži L-mlečnu kiselinu, jednu od najjačih antikancerogenih supstanci i glukoronsku kiselinu koja je glavni čistač krvi. Ovu kiselinu, koja se prirodno stvara u jetri, možemo naći jedino u kombuha-tečnosti. Proizvod je bogat vitaminima B1, B2, B6, C i nijacinom. Detaljnije >>>

 

Video: Kako se zaštititi od štetnog zračenja

U emisiji poslušajte iskustvo Ljiljane koja se nekoliko godina bavi merenjem štetnog zračenja, radiestezijom, koja sve više pronalazi svoje mesto u preventivnoj zaštiti od zdravstvenih problema.